Selecteer een pagina

Converterende Webshops

Je bent een ondernemer, en je wil natuurlijk meer inkomsten halen uit de producten die je verkoopt. Dan is een webshop een meer dan slimme keuze! Onderzoeken tonen aan dat steeds meer mensen online winkelen, en je dreigt een hoop geld mis te lopen als je niet mee bent met die evolutie.

Of je nu een starter bent, of een doorwinterde ondernemer… Wij helpen jou van A tot Z. Samen bespreken we welk stijl je webshop kan hebben, hoe je het beste online betalingen kan ontvangen en wat daarvoor de gangbare tarieven zijn… We kunnen ook alle soorten webshops aan: groot én klein.

Wat maakt ons dan verschillend van de rest? Ervaring, passie voor ondernemerschap, de noden van ondernemers kennen… Wij weten wat belangrijk is voor iedere ondernemer, en dat merk je aan onze service én prijs.

Verkoop snel en goedkoop

Snelheid is belangrijk

Velen weten dit niet, maar de snelheid van je website bepaalt hoe hoog (of laag) je in de zoekresultaten van Google zal terecht komen! Heb je een trage website, dan ga je snel een daling van je bezoekersaantallen waarnemen. En iedereen weet: minder bezoekers staat gelijk aan minder inkomsten.

Laat je daarom niet vangen en weet dat snelheid één van de vele punten is waar Google rekening mee houdt als ze je website indexeert.

Daarom werken wij enkel met de laatste nieuwe technologieën zoals PHP7, HTTPS, Varnish Caching, Redish en Memcached. En het beste is: Dit zit gratis in je webhosting pakket als je je website door Startnet laat ontwikkelen. Andere webhosters vragen hier heel vaak extra voor. Wij niet, want wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

Liever maatwerk?

Je hebt specifieke noden die niet binnen onze bestaande pakketten passen? Niet erg, want wij zijn flexibel.

We beseffen uiteraard ook dat niet iedere ondernemer dezelfde noden heeft. En dat is maar goed ook. Daarom is het ook mogelijk om een offerte te vragen voor maatwerk.

Stuur ons je wensen door, en wij kunnen samen met jou kijken naar wat wij kunnen betekenen voor je. Klare taal, duidelijke afspraken en een gerichte planning…